Friday, December 21, 2012

Lamanya Tak Update Blog nie... *_*



Hampir setahun blog ini tak di update..brrrr
Kesibukan + kemalasan melanda diri..
harap2 lepas nie dpt update blog nie lebih kerap lagi..
Insyaallah....

p/s : header blog pun tak tukar2 lagi..

Monday, March 19, 2012

Cara-cara Dapatkan Minyak percuma

-
-
-
-

Fungsi Utama Cd-Rom


mmg sempoi..

sekian,babai..

Wednesday, February 29, 2012

29 Februari..



Hari nie bertarikh 29 Februari 2012..
apa yg sempoi pada tarikh hari nie?

1. Tarikh yg jarang dijumpa pada setiap tahun..hanya 4 tahun sekali saja bulan Februari ada 29 hari..
2. Bg sapa2 yg lahir pada tarikh hari nie,dia beruntung sbb umur dia dikira 4 tahun sekali..hahaha

p/s : sok 1 Mac 2012..nk tgk tarikh 29 Februari,tggu 4 tahun lg ok..babai..
* Hepi Besday utk kawan sekolah lama admin iaitu Khairi ataupun nama glamer dia Ong..umuq hang baru 6 tahun weii...hahaha

Wednesday, February 8, 2012

-5 Tahun-


Hari ini genaplah 5 tahun percintaan admin u bersama si dia..

Susah payah,gelak ketawa,marah-marah,qeyau-qeyau(nangis la) sudah dilalui..

Apa lg,kena himpun duit la nk kawin plak..hohoho ^_^

Wednesday, January 25, 2012

Thursday, January 12, 2012

Tabiat Dulu-Dulu


Sapa xpernah buat mcmnie mmg koro la..hahahaha

Lipas



Haha semua org mesti mcmnie..geli kt lipas

-Kebenaran-


-RM 1-

Sangat Kreatif!

Like A Boss!

 

Mmg otai la budak nie..buat kering ja..

Forever Alone #2

Wednesday, January 11, 2012

-Exam Boy-

HAHAHA

Masihkah Kau Ingat?

 Zaman muda-muda dulu ^_^

Monday, January 9, 2012

Ianya Benar!


p/s : hampa semua mesti buat mcmni kan..hahaha

Saturday, January 7, 2012

Friday, January 6, 2012

Infinite POWER>>>>>


Super Genius!

Pendekar Penyu!!

Sama Tak?

Forever Alone #1

Wednesday, January 4, 2012

-Realiti-


Ianya betul2 realiti,bukan fantasi..haha

^_^

Tiru Macam Saya!

-
-
-
-
-

-200-

Yahuuuuu..admin dah berjaya buat 200 post..

KEEP IT UP!

Mengantokkk...


Kalau mengantok sila buat mcm nie..

Charging Up!

↓↓
↓↓
↓↓

╔══════════════════════╗
║╔════════════════════╗╚╗
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╚╗╚╗
║║██░░░░░Battery Low ░░░░░─║║║
║║██░░░░░░░░░░░░░░░░░░╔╝╔╝
║╚════════════════════╝╔╝
╚══════════════════════╝

▂ ▄ ▅ ▇ █ Charge Iman Anda █ ▇ ▆ ▄ ▂






Tuesday, January 3, 2012

Parking Fail!

Xtau nak kata apa..

Monday, January 2, 2012

Speechless


huhuhuhu...

Selamat Tahun Baru 2012!!

Happy New Year to all bloggers!!